Voor een trouwjurk naar jouw wensen

Mijn Werkwijze

Wil je graag een trouwjurk door Rachels Bruidsmode laten maken? HIer lees je hoe ik dan te werk ga.

Wij maken samen een afspraak om je wensen te bespreken. Aan de hand van de eventueel door jouw meegenomen foto’s maak ik een schetsmodel. Het is direct mogelijk om uit te zoeken van welke materialen en in welke kleur de jurk gemaakt wordt. Wij hebben vele mogelijkheden en kleuren. Het meeste is met de hand te voelen. Tijdens deze afspraak zul je ook opgemeten worden.  Je ontvangt een offerte met de totale prijs. Er zijn twee mogelijkheden: 
-Je betaalt per uur (je krijgt vooraf een indicatie).
- Je wilt graag weten welke prijs je gaat betalen en krijgt een vaste prijs voor jouw droomjurk. 
Dit is bij de eerste afspraak bespreekbaar.  

Wanneer er een definitief akkoord is gegeven en de aanbetaling is voldaan is zullen de materialen besteld worden. Vervolgens zullen we beginnen met het maken van een proefmodel van de jurk. Het voordeel is dat ook de patronen bij ons gemaakt worden zodat alles bij één persoon blijft. 

Daarna maken we samen een pasafspraak. Dan pas je het proefmodel van de jurk. De jurk is dan nog niet gemaakt van de stof waarvan jouw jurk gemaakt wordt. Tijdens deze pasafspraak zullen indien nodig nog enkele aanpassingen worden gemaakt. Na deze afspraak beginnen wij met het maken van de echte jurk, Wanneer de jurk af is zal er weer een pasafspraak gepland worden. Dan wordt ook gekeken of de jurk volledig naar wens is.

Ongeveer een maand voor jullie dag maken we een laatste pasafspraak en bekijken samen of de jurk nog perfect past. Wanneer deze naar wens is kun je deze gelijk meenemen in een gratis bijgeleverde hoes. Wanneer er nog kleine aanpassingen nodig zijn zal dit binnen een week gereed zijn en kun je de jurk daarna ophalen. Ook dan mag je je jurk, wanneer je dit zelf graag wilt, nogmaals passen.  

 Uiteindelijk straal jij op je droomdag!